CareKit - Set de curatare si intretinere piele pentru scaune ergonomice,fotolii directoriale si fotolii de masaj

Scaune ergonomice, fotolii de masaj, fotolii directoriale - Traffic Chairs
chit curatare

Traffic Chairs va ofera posibilitatea achizitionarii setului de curatare CareKit, destinat pielii scaunelor ergonomice , fotoliilor directoriale si fotoliilor de masaj .
CareKit curata, ingrijeste si protejeaza pielea in acelasi timp.
Setul contine o solutie de curatare, o crema de protectie, un burete si o carpa. Acest set este recomandat pentru intretinerea pielii netede, NU si pentru pielea tip velur.  

 

Setul de întretinere CareKit contine o solutie de curatare (Soft Cleaner), o crema de protectie (Protection Cream), un burete si o carpa.

Cum folosim aceste produse?

Folositi solutia de curatare Soft Cleaner de cel putin doua ori pe an, pentru a indeparta mizeria si petele. Mod de utilizare: Cu ajutorul unei carpe indepartati impuritatile mai mari, mergand dinspre exterior spre centrul petei. Agitati flaconul cu solutia de curatare (Soft Cleaner), inmuiati buretele in solutie si apasati-l pentru a obtine spuma. Aplicati buretele pe piele cu miscari circulare, usoare. Nu frecati prea tare! Lasati sa se usuce bine si apoi aplicati crema de protectie. Testati mai intai pe o portiune mai retrasa.

Crema de protectie (Protection Cream) reda pielii stralucirea si in acelasi timp o protejeaza impotriva murdaririi. Mod de utilizare: Agitati flaconul. Aplicati crema pe carpa si apoi pe piele in miscari circulare, usoare. Nu frecati prea tare! Lasati sa se usuce bine. Testati mai intai pe o portiune mai retrasa. Tratati pielea în mod regulat de 2 - 4 ori pe an pentru a o feri de uscare si decolorare. Aplicati crema de protectie numai dupa ce ai curatat in prealabil pielea cu solutia de curatare Soft Cleaner.

 

Aceste produse sunt pe baza de apa, nu sunt toxice si nu dauneaza sanatatii mediului inconjurator. Totusi, ele nu trebuie inghitite si mai ales nu trebuie lasate la indemana copiilor. Flacoanele sunt fabricate dintr-un material non-poluant.

 

Produsul este fabricat în Germania.

Query Count = 10