Noul model de fotoliu de masaj Keyton COSMO

Fotolii de masaj - Traffic Chairs
Fotoliu de masaj Keyton Cosmo
Fotolii de masaj - Traffic Chairs
Fotoliu de masaj Keyton Cosmo
Fotolii de masaj Traffic Chairs
Fotoliu de masaj Keyton Cosmo
fotolii de masaj - Traffic Chairs
Sistemul "Comfort Feeling"

Keyton si GIUGIARO Design si-au unit fortele pentru a realiza un nou model de fotoliu de masaj: COSMO. Studioul de creatie, cu o experienta de peste 20 de ani in conceperea si crearea de produse sofisticate si ultra-moderne, este renumit la nivel mondial pentru colaborarile de succes cu companii de mare renume, cum sunt: Bugatti, Ferrari, Lamborghini, BMW, Renault, Nikon, etc.

Perfectiunea si eleganta acestui model sunt date de armonia liniilor curbe, de combinatia culorilor, de pielea si materialele atent selectionate. Toate acestea nu numai ca ofera confort si relaxare, dar incanta in mod deosebit si ochiul prin designul sau special. 

Ceea ce aduce nou acest model este sistemul "Comfort Feeling" prin buretele "Memory Foam". Acest tip de material a fost dezvoltat pentru programele spatiale ala NASA. Folosit in scaunele navetelor spatiale, materialul asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, adaptandu-se perfect formei spatelui si asigurand o comoditate si o sustinere maxima. "Memory Foam" este un dispozitiv stabil care impiedica oscilarile. "Memory foam" se aeriseste continuu, este o materie hipoalergica, este rezistenta impotriva acarienilor, bacteriilor si ciupercilor.

Query Count = 10