O noua gama de produse

mobilier moll
 

Traffic Chairs imbina calitatea cu inovatia . Ne gandim la tine , la nevoile copilului tau


Incepand cu data de 20 septembrie, Traffic Chairs va comercializa o noua gama de produse: mobilierul pentru copii moll. Am ales aceasta data pentru ca momentul coincide cu expozitia SIM la care vom participa in perioada 19-23 septembrie. Inceputul anului scolar ne-a inspirat de asemenea sa ne extindem portofoliul de produse, marcand momentul perfect pentru promovarea acestei game destinata copiilor.


Compania Moll beneficiaza de o vasta experienta in domeniu, comercializand produse ergonomice de calitate, fabricate exclusiv in Germania. Cu o garantie de 10 ani pentru produsele sale, moll reprezinta imbinarea perfecta intre calitate si inovatie.


Designul ergonomic al produselor moll urmareste optimizarea si maximizarea confortului in utilizare, promovand si incurajand totodata o pozitie corecta a utilizatorului.


Spatiul de lucru al copilului este foarte important. Studiul intr-un spatiu neadecvat, ca de exemplu la masa din bucatarie, pe pat sau pe podea, afecteaza vederea copilului si postura corecta a corpului. “Cand achizitionati un birou, un scaun sau o lampa, asigurati-va ca acesta ofera ergonomia de care copilul dumneavostra are nevoie” sustine Prof. Dr. Erich Schmidt, presedintele asociatiei “Un spate sanatos – O viata mai buna”.


Noi va oferim aceste produse care cresc odata cu copilul dumneavostra. Birourile moll sunt atat de rezistente incat vor satisface toate nevoile copilului dumneavoastra, pe tot parcursul procesului de educatie si chiar si dupa. Pe masura ce copilul are nevoie de mai mult spatiu, birourile pot fi accesorizate cu diverse platforme, rafturi si corpuri mobile care permit un confort maxim in utilizare.

Produsele moll nu contin substante daunatoare si sunt usor de asamblat.

Din portofoliul moll fac parte diverse tipuri de birouri, scaune pentru birou, lampi, corpuri mobile si alte accesorii cu ajutorul carora produsul final devine unul modern, practic si atractiv.

Va asteptam la SIM 2012 sau in showroom-urile nostre pentru a va convinge singuri!


Query Count = 10